Home

Presentatie

Ontwikkeling

Zang

Artikelen

Contact

 

 

Reactie van een klant:

“Helma heeft mij online geholpen met het opzetten van mijn kernkwadrant. Ze heeft dit zéér professioneel en helder aangepakt"

 


Persoonlijke Ontwikkeling

In ieders leven zijn er momenten die indruk maken, die een stempel op je drukken.
Je loopt in je werk en in je sociale leven zo nu en dan tegen ervaringen of belemmeringen aan. Om een prettiger leven te leiden, wil je weten hoe je daar mee om gaat.

PERSOONLIJKE COACHING:
Loop jij ook wel eens ergens tegen aan op je werk of thuis? Situaties die steeds terugkomen maar waarvan je niet weet hoe je ze naar tevredenheid kunt aanpakken?
Wil je een bepaald gedrag van jezelf eens bespreken en vervolgens kunnen inzetten wanneer het nodig is?
Wil je wat prettiger in je vel zitten en daardoor je zakelijk en/of privéleven een nieuwe stimulans geven?

Je eigen stem is het meest intieme instrument dat je hebt. Met stemcoaching leer je je eigen stem kennen, leer je jezelf kennen.
Door diverse lichaamsoefeningen maak ik je bewust van je lichaamsvorm en van je gedrag. Je komt erachter dat jijzelf invloed kunt uitoefenen op wat jou beperkt en op jouw eigen ontwikkeling.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

RITUEEL BEGELEIDING:
Ik bied je ook de mogelijkheid om een specifieke situatie eens goed te doorleven. Dit kan bijvoorbeeld een afscheid zijn dat niet voldoende is genomen of juist een feestje dat niet echt is gevierd. Samen met jou wil ik kijken naar de voor jou passende vorm om zo een situatie de doorleven zodat het een prettige plek in je leven gaat innemen. Dit wordt ook wel ritueel begeleiding genoemd.

Ik bied je, in deze van te voren afgebakende coaching, ruimte om te ervaren en een paar handvatten.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.