Home

Presentatie

Ontwikkeling

Zang

Artikelen

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zingen:
ook als teambuilding of om iets te vieren.

De interesse voor het werken met de stem komt bij mij door het zingen dat ik al van kindsbeen af met veel plezier en passie doe. Door te mogen werken met verschillende internationaal bekende koordirigenten en zangdocenten, heb ik verschillende visies op zang en stemgebruik leren kennen en hebben zij mij geschoold.

Heb je zin om zelf te zingen of ben je het ermee eens dat een workshop zang een creatieve manier kan zijn voor teambuilding? Lees verder of neem contact met me op voor een afgestemd idee.

KOOR NEW SOUND
Als dirigent van dit enthousiaste gemengd koor met eigen instrumentaal ensemble, heb ik veel aandacht voor expressie en performance. Niet alleen de noten maar de muziek inclusief tekst en melodie maakt de boodschap van een lied duidelijk. Ook met dit koor werk ik aan de presentatie zowel door stemgebruik als door lichaamshouding. Ensceneringen horen daar ook bij: het oog van het publiek wil ook wat!
Voor concertdata en overige informatie kijkt u op de website van Koor New Sound.

Er is ruimte bij het koor voor alle stemgroepen maar vooral voor heren en instrumentalisten.
Wegens vertrek van de toetsenist zijn we met spoed op zoek naar een enthousiasteling op piano of keyboard, beide instrumenten zijn aanwezig.
Neem voor meer informatie contact op via New Sound .

WIL JE EEN WORKSHOP ALS TEAMBUILDING?
Ik heb ervaring als workshopleider en koordirigent. Door mijn enthousiasme gaan mensen
(ook grote groepen) zelf ook zingen of ze dat nu gewend zijn of niet! Ik heb ervaren dat het heel goed gebruikt kan worden in het kader van teambuilding. Zangoefeningen al dan niet in combinatie met beweging, vragen van veel mensen om uit hun comfortzone te stappen. Samenzang is meer dan solistisch optreden: je moet je stem zo nu en dan zachter laten klinken om de ander ook te laten horen en wanneer je wat schuchter bent is dit een goede manier om te leren ook jouw stem te laten horen!

Wil je dat ik voor je zing bij een speciale gelegenheid? Heb je een groep mensen bij elkaar die je wilt laten zingen met elkaar?
Neem eens contact met me op en vertel me je wens: er is altijd een lied voor te vinden!


muzikale ondersteuning bij kerkelijk huwelijk

foto door: Joeri van der Kloet


 

 Zingen vanuit je hart is een lied voor je hart.

foto door:
Leon Poels Fotografie